----------------------------------------------------------------------------
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???
Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!
Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm , §£nd£n qayrI§Ina yokum !
Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !
Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !
SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!
ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...!
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!
îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?
µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr
YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî
ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
-----------------------------------------------------------------------
Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ !
qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !!
DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...
$eYtaNmIsIN? MeLeKmİSİn? SaNkİ ßeNdEn YüReKLiMiSiN?
$heytanıN teqK suçuU meLeqe tecavüzZ etmesiymiş$$ !
.. kim séwér béni bén kéndimi séwmésém?? Hér$ey béndé ba$Lar béndé biTér..!!!
güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL...
insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !
yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn !
aşqKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !!
yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeniİ !
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaqkK !
'' İnanıyorsan Savunduklarına, Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına, Tabureye Sen Vuracaksın!''
senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM !
Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum
^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı
[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]]
SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu AyıRıOr Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıOr
*Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ.....
BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM
BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN!
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))
"HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?"
"Yaşax aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ZamaN ZamaN aĞlatıR."
qiT Ne duruosuN seNde qiT sNNde bi faRkıN yOkmuss...
heLaL oLsun sNa ßi kaLbi parçaLadın ßi yaşaxı ßiTirdN heLaL oLsunn...
çoK korkyOrdum sOnnda sNde qidersiN die qiTTin iştee qiTTin...
Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi KayßettiM
çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa
Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!
ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe...
aşkından yollara düştüm hayat beni derbeder ederken düşüncelerim tükenirken tek pişmanlığımdın
...:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdım Her$eyi:::...
TeK bİLeTliK sEVdA YeLKeNİyDim dÖnÜŞüm İMkAnSıZ...
..
Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi
)§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..
bén né zamaN tahttAn indim Ki..?siZz kraL 0LdunuzZ...??
gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmİşTiN
gÖtÜrÜn bEnİ yAğMuRa HaPsEdDiN...kElEpÇeLeYiN ElLeRiMi GöZ yAşLaRıMLa
ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin
SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM
qönLümüN yıKınTıLarınDa caN çekişiyor umuTLarıM...
BeKLemEkte Güzel GerIYE DönEn sEn olUNCA..
oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM..
[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime]
[ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım].
Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git ,Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler,Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin ,
CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?
' __SeYrAnTePeLi__kOyVeRdİM hAyAtı...aCaBa dAhA GöReMeDiĞiM kAç YüZüN.kAÇ rEnGiN vAR bE HaYaT..
Anne Sevgisi Gibi KARŞILIKSIZ Seviyoruz Seni !! GaLaTaSaRaY !!
*****SaHiPSiZ BaKıŞLaRıNıN SaHiBi oLMaK iSTeRDiM*****
.
' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!
' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden... dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK..
[sEn BeNiM hAyAtIm pİyOnSuN sEni KaYbEdErSeM pUaNIm GiDeR aMa BeN sEnİn HaYaTıNdA şAh'ıM bEnİ kaYbEdErSeN oYuN bİtEr]
HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !
Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor..
*Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM
anlatamadıgım hikayelerimin kırıntıları gözbebeklerşme hapsoldu ele avuca sıgmayacak hayallerim bir kuş kanadında artık uçtu
Ama tabi ki sen sana yakışanı yaptın.BENİ BIRAKTIN: (Bu gidişi daha önce birçok kez izlemiştim.Her şeye alıştım ama aynı şey çok defa yaşanmasına rağmen hala alışamadım.Yokluğunu kaldıramadım..
HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!
H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM!
SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi...
HaYaT BiR TiYaTrO DeDiLeR BaNa BiR RoL VeRdİlEr,En AcIsI BeNiMkİ İdİ;ÖnCe SeV SoNrA TeRk Et DeDiLeR..
.
Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! .
.
Zülmü Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem !
YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen.Isınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Günaydın Gittim Ben....
ÇizDm $iLdm qéÇmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri.$nLé yARnm yoqqi...''hayatımsın'' cMléSndqi qizLi ÖzNe Sanm$tm qéNdimi!
Bbenim Ssevdam Ssevipte Kkvuşamayanlardandı...Bbenim Ssevdam Aanlatılmaz Yyaşanırdı
♣BEN O KULAKLARA GÖRE AĞIZ DEĞİLİM ,O DUYMAYA ALIŞTIĞINIZ ŞEYLERİ SÖYLEMEYEBİLİRim .
.
ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi ÇüNkü hep yarım kaLDı sevmeLerim ve hep SAHTEYDİ SeveNLerim...
/////^^^^^___RaPoRsUz DeLi___^^^^^/////
Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!!
bu şehir bu kalabalık bu karmaşa...
içim burkuluyor...
onca insan bir sen olmuyor...
ve sen onca insandan biri olmuyorsun...
Pazartesi bakistik, Sali tanisdik, Carsamba arkadastik, Persembe iki asik. Cuma alistik, Cumartesi tartistik, Pazar Ayrildik..
kaSmaS beNi KaHpE göNüLLeRiN SewGisi aSıL koYaN iSe deeR weRdikLeRimiN siqtR oluP gitMesİi...!
///^^^__RaPoRsUz DeLi__^^^///..7/24 online..///
' Tişörtüm ßeyaz Delly'im ßiras
............uMuTLaR TüKeNDi GeNe............
Umutsuz umutsuz attılar beni, Renksiz güneşe
Rengi yoktu ölümün! Sonu yoktu bugünün
HyT'Da NoKTa KoYaMaDıĞıM Bi SeN VaRDıN... aRTıK SaNa Da ViRGüL(,) YaKıŞıR,,,,,,,,
yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde
Sen Doğruları Hiç Sevmedin ki Utanasın...
HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM!
' SaKıN BiRgÜn dÜşLeRiMiN En kArAnLıK YeRiNdE ÇıKıP GeLmE…SaKıN GeLmE GöZyAşLaRıMı sIlMeYe eLlErInE KaNıM BuLaŞmAsIn
Vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde...her zaman doğru değildir seçimlerim..gün gelir ********leride severim...!
--------LeRiN --------Ce YaŞaDıĞı Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsİn.
bir varsın bir yoksun tıpkı çocukluğumda anlatılan masallar gibi.......
' BaZéN sOnLaR Ba$LanGıÇTR KaÇı$Larsa KuRtuLu$..GéRiDe kALnLaRı çÖp Dİé Atmı$M KöPeq oLan bUyuRSN KaRı$tıRSın.!
Al gxtüR bEnİ gUrUrUn OLmADıĞı bİr yERe YokSA bU HaYaT ÇeKiLMiYOr AşkIN böLESi GÜCÜMe GİdİoR...
GeLeceğiM ßeKLe DeDi...
ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi...
öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...!
Çok masal anlatıldı,hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlı
Benim hayatımı bir kişi yıktı,kalemimi kırdı,sözlükte sevgiliydi anlamı ..
uZuN GeCeLeRDe uYKuMSa ViRGüLüM,Bu KıSa CüMLeDe SoN NoKTaDıR öLüMüM
BilmedikLeriMi AyakLaRıMıN AltıNa ALsayDım BaşıM GöğE EreRdİ....!”
yoruldum artık...dermanım kalmadı...sevdim sevilemedim..ben agladım o güldü..sizde sevgi bumuydu..karsılıksız birşeymi?????
NaĞmeLeRiN yErİnE bUgÜn SeLa SeSi VaR...sÖyLeYiN aŞıKLaRa AşKıN cEnAzEsİ vAr..
hiç bir şey söylemiyorum artık hiç bir söz herkez susmalı artık kimse konuşmamalı....!
' HaYaT PaRmAkLaRIMIN UcUnDaN KaYıP GiTti..dUrDuRaMaDıM.UğRaŞtIm.AmA OlMaDı.yA BeN AcEmIyDIm.yAdA HaYaT ÇoK TeCrÜbEliYdİ
Bazen Ciddi,bazen Sakaci..Bazen Duygusal,bazen dertli..Bazen gicik,bazen güzel..Bazen Suskun,bazen geveze..Bazen Deli,bazen Catlak.. Ama herdaim MANYAK !
aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...
siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!
Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...»
£y İ$T@NßUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden...
BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
>((((yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal))))<
[[...YÜREGIN VARSA GEL,,SEVGIN VARSA GEL,,HASRETIN VARSA GEL..SEVEN INSAN TANIMAZ ENGEL...]]
______________________________________________________________________________________
NaMı DiGeR mAlİdEn MaLiDeN sAyGıLaRlA..