Gumusova Imkb Anadolu Lisesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortal*Latest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

FenerBahçeye Bir müjde DAha!!

YazarMesaj
@RD@
Bağımlı
Bağımlı
@RD@

Erkek
İsim ve Soyad : Arda Muzaffer ALTINDAĞ
Sınıfı : 9/B
Favori Dersi : İnqiLizCe!!

FenerBahçeye Bir müjde DAha!! Empty
MesajKonu: FenerBahçeye Bir müjde DAha!!   FenerBahçeye Bir müjde DAha!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 26 2008, 14:28

Sevilla'nın gol makinasi Kanoute, Juan de Ramos'un takımı Tottenham'a yakın.Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşacağı İspanyol ekip Sevilla'nın Malili yıldızı Frederic Omar Kanoute, eski teknik direktörü Juan de Ramos'un kendisini istemesi durumunda Tottenham'a dönebileceğini ifade etti.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, üst üste 2 yıl UEFA Şampiyonu olan Sevilla'nın bu başarısında Juan de Ramos'la birlikte en büyük pay sahiplerinden biri olan 30 yaşındaki futbolcu, Afrika Kupası için bulunduğu Gana'da BBC'ye konuştu: "Bir teknik adam olarak Ramos'u çok seviyorum. Birlikte çalışırken çok iyi anlaşıyorduk. Onun çalışma disiplini bana fazlasıyla uyuyor. Eğer Tottenham'a geri dönmemi dilerse bunu mutlaka düşünürdüm; çünkü kariyerim için önemli bir nokta olurdu."

İslam dinini seçen tecrübeli futbolcu, 2003-05 yılları arasında Tottenham'da oynamış ve 21 gole imza atmıştı. Geçen sezonlarda Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Sevilla'nın bir başka gol silahı Brezilyalı Luis Fabiano'nun da yine İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'e transfer olacağı iddia edildi. 20 Şubat ve 4 Mart tarihlerinde oynanacak Sevilla-Fenerbahçe maçları öncesi İspanyol ekibinin böyle bir süreçten geçmesi gücünün azalması şeklinde yorumlanıyor. Zira müthiş bir ikili oluşturan Kanoute ile Fabiano, Avrupa'nın en iyi hücumcuları arasında gösteriliyor. İkisinin birden ayrılması da Sevilla'nın özellikle gol yollarındaki etkisini düşüreceğe benziyor.

FenerBahçeye Bir müjde DAha!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-